Живеем в България, а често намираме оправдания да не я погледнем

...
Живеем в България, а често намираме оправдания да не я погледнем
Коментари Харесай

Да погледнем България отвисоко

Живеем в България, а често намираме оправдания да не я погледнем в очите. Разсеяни от ежедневните си задължения, отлагаме във времето тази близка среща с родната ни земя. Добре, че има други девойки и момчета от града, който назоваваме свят, с цел да ни разкриват възхитителните български гледки и забележителности и да отварят нов небосвод пред нас.  

Да погледнем България отвисоко, преоткривайки нейните необятни хубости и съкровища, от минало и настояще. Снимките са направени от дрон, ръководен от един " жител на света ", който е снимал познати и непознати за нас места.



Кой е водачът?

Името му е Eймос Чапъл и е фоторепортер. След като натрупва опит в медиите, стартира да снима обекти за " Списъка на международното културно и естествено завещание " на UNESCO. Днес фотографиите му са употребявани в голям брой интернационалните медии. Сред посетените от него 70 страни е и България. В рамките на осемдневния си престой у нас, той съумява да снима това, което ви представяме и в галерията.

И преди да поемем още веднъж в посока “летището ” и отлетим далеко, дано преоткрием България, поглеждайки я от различен ъгъл. Моля, затегнете коланите, следва трогателен взор над българско гнездо.

 
Една София, която в никакъв случай не сте виждали

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР